Blog Detail

Van ‘mijn 2016’ naar ‘mijn 2017’!

Susan Boss 19/04/2017 0 comments 0

Van ‘mijn 2016’ naar ‘mijn 2017’!

In december 2016 heb ik samen met Verena Elfring van SamenKind de workshop ‘Jouw 2016’ op het mooie landgoed Halsaf te Babberich gegeven. Wat een mooie avond met leuke mensen, mooie gesprekken, terugblikken op jouw jaar, meditatie en afsluiten met wat je in 2016 achter je wilt laten. Dit laatste hebben we ook ritueel verbrand rondom een kampvuurtje met warme chocolademelk en marshmallows. Voor mij was dit ook het loslaten van mijn praktijk op het mooie landgoed. Soms kom je erachter dat iets, om wat voor reden dan ook, niet (meer) bij je past en dus heb ik de stap genomen om terug naar Zevenaar te gaan met mijn praktijk.

Alsof het zo moest zijn, kwam er een schitterende ruimte, op een centrale plek, vrij per 1 januari 2017. Inmiddels zit ik daar nu ruim 3 maanden en ik voel me daar erg op mijn gemak en het stroomt, heerlijk, wat een fijne ruimte. Tevens heb ik daar de beschikking over een kleine groepsruimte zodat ik mijn workshops op dezelfde locatie als mijn coachruimte kan aanbieden. En dat ook allemaal nog terwijl ik op de fiets naar mijn werkplek kan 😊

Mijn 2017, op zakelijk gebied, is super goed begonnen! De samenwerking met Verena Elfring ga ik ook voortzetten in 2017 en daar is nog een derde vrouw aan toegevoegd: Laurie Wenting van Coaching InZicht. Een leuk en bruisend team. Als we bij elkaar gaan zitten, blijven de ideeën maar komen, een goed teken. Hoe we dit verder gaan uitzetten dit jaar, bericht ik jullie hopelijk binnenkort meer over. Naast deze samenwerking werk ik met andere collega’s in het pand aan de Oude wal: Ewald Staring (osteopathie), Nicole Buis (ademtherapie) en Dorien Verschragen (coaching).

Vernieuwing gaat verder..

Al een tijdje was ik van plan om mijn site te vernieuwen, maar het kwam er niet van. Eenmaal gekozen voor een nieuwe locatie, volgde ook een nieuwe focus in mijn praktijk.

Tip die ik jullie deze maand wil meegeven: check jij regelmatig waar je focus ligt?

Voor mij ligt daar een belangrijke sleutel tot nog meer balans: Focus! Zoals ik al aangaf hierboven, heb ik die focus zakelijk gezien te pakken en ben ik het jaar goed begonnen. Privé lijkt dat af en toe nog in het water te vallen. Bewustwording is de eerste stap, learning by doing, stap voor stap, focus 😊

Het werd tijd om in het begin van dit nieuwe jaar de website aan te pakken. Sinds maart is de nieuwe site in de lucht. Wat is er veranderd:

een nieuwe lay out, een paar nieuwe foto’s, hier en daar nieuwe teksten en voor de cliënt heb ik het makkelijker gemaakt om in te schrijven voor een workshop, training of voor de nieuwsbrief. Wat ik ervaren heb tijdens het vernieuwen van mijn site is dat ik steeds weer wat zag wat ik kon verbeteren. Genoeg is genoeg en het is ok zoals het is. Ik ben trots en dankbaar voor wat er nu staat. Ik werk met een vriendelijker systeem (wordpress) in plaats van HTML en heb meer mogelijkheden voor de toekomst. Ik nodig jullie uit om een kijkje te nemen op mijn site: www.circleofbalance.nu. Op de laptop of iPad is deze het beste te bekijken. Mocht je nog opmerkingen hebben, dan hoor ik dat graag. Ik vind het altijd fijn om feedback te krijgen 😊

Wil jij iets inbrengen?

Ik schrijf soms een persoonlijk verhaal, tips, recensies etc. Wil jij iets inbrengen voor een blog? Wil jij graag een advies vanuit een vraag die je al een tijd hebt en wil je dit delen? Laat het mij weten via: info@circleofbalance.nu of vul het contactformulier in op mijn site. Wie weet kan ik dit dan meenemen in mijn volgende blog.

Nu ben ik erg nieuwsgierig naar jullie.. Hoe ziet jouw 2017 er tot nu toe uit? Heb je al acties ondernomen om je doel en/of droom te realiseren?

H♥rtelijke groet,

Susan Boss

 

Leave your thought